Ръководството на Наполи е влязло в преговори с агента на

...
Ръководството на Наполи е влязло в преговори с агента на
Коментари Харесай

Наполи отново на отъпканата пътека до Реал Мадрид

Ръководството на Наполи е влезнало в договаряния с сътрудника на левия краен бранител Тео Ернандес. За 21-годишния французин няма бъдеще в Реал Мадрид и сигурно ползата на италианците е добре пристигнал.

Още преди две седмици на Апенините стартира да се мълви за сходна договорка, само че в този момент сътрудникът на футболиста – Мануел Гарсия Килон удостовери, че не става дума просто за клюки. „ Да, Наполи се свърза с мен по отношение на Тео Ернандес. Преговорите към този момент вървят”, съобщи Килон пред неаполитанското радио „ Кис Кис”.

Не за първи път през последните години „ везувиани” притеглят футболисти непосредствено от Реал Мадрид. Тази пътека отъпкаха централният бранител Раул Албиол, както и нападателите Хосе Мария Кайехон и Гонсало Игуаин. Трябва да се вземе под внимание, че точно Килон е сътрудникът, който съставлява първите двама, а също по този начин и дългогодишния някогашен вратар на Наполи Пепе Рейна.

Тео Ернандес – който е брат на рекордната покупка за Байерн Мюнхен Люка Ернандес – мина от Атлетико Мадрид в Реал Мадрид през лятото 2017-а. Той обаче не съумя да оправдае големите упования и през този сезон беше пратен чартърен в Реал Сосиедад. В негово неявяване „ кралете” откриха друга алтернатива на Марсело в лицето на младия Серхио Регилон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР