Ръководството на Миньор Перник реагира остро срещу изказване на президента

...
Ръководството на Миньор Перник реагира остро срещу изказване на президента
Коментари Харесай

Ръководството на Миньор скочи срещу Крушарски

Ръководството на Миньор Перник реагира остро против изявление на президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Силният човек на " Лаута " насочи реплики поради държанието на " жълто-черните " в дуела с Рилски състезател от Трета лига и се закани, че Миньор няма да приключи първи, написа " Тема Спорт ".

" Учудени и безпределно разочаровани сме от държанието на Христо Крушарски по време на гостуването на тима ни в Самоков. През целия мач въпросната персона не спря да псува футболистите ни и да подстрекава локалната аудитория от последния ред на централната естрада, където бе в компанията на Чавдар Цветков и Георги Иванов-Гонзо. На всичкото от горната страна след последния сигнал въпросният господин, съпроводен от пълен телохранител, слезе на терена да търси пояснения от старши треньора Юрий Васев за това, че тимът му е спечелил. Ние, управлението на Миньор, питаме в качеството си на какъв Крушарски деребейства по време на футболна среща, към която клубът му Локомотив Пловдив няма отношение. От медиите научихме, че Крушарски щял да направи по този начин, че Миньор да не е първи. Ами дано въпросният " футболен експерт " ни каже кое място ни е отредил, с цел да знаем и да не му скапваме пасианса ", обявиха от управлението на Миньор и призоваваха етичната комисия на БФС да се самосезира като прегледа скандалното държание на самозабравилия се Крушарски.

" За поредна година в Самоков показват отвращение да обезпечат естествени условия за спокойното протичане на футболен мач. Ние, като управление на футболен клуб Миньор, предприехме нужните ограничения и посредством ОДМВР -Перник, уведомихме полицията в Самоков за идното пътешестване на наши последователи. Час преди срещата бяха осведомени, както дежурният пратеник, домакините, по този начин и отговорникът от охранителната компания за приблизителния брой наши почитатели. Хората от Рилски състезател, като уредници на спортната демонстрация, бяха длъжни да вземат съответни ограничения за естественото протичане на дуела ", допълниха от Миньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР