Ръководството на Миньор Перник изрази безапелационната си подкрепа към феновете

...
Ръководството на Миньор Перник изрази безапелационната си подкрепа към феновете
Коментари Харесай

"Миньор" Перник: Заставаме зад феновете!

Ръководството на " Миньор " Перник изрази безапелационната си поддръжка към почитателите на тима след грозните произшествия по време на срещата от Югозападната трета лига против " Хебър ". Мачът беше спрян за 10-ина минути, откакто ултраси на двата отбора се сбиха по трибуните., осведоми бТВ.

От пернишка страна упрекнаха недобрата организация на управлението на " Хебър " за защитата на мача. " Чуковете " настояват, че домакините са знаели за съществуване на гостуваща агитка и все пак не са подхванали ограничения за запазване на реда.

" Ръководството на ФК Миньор застава зад своите последователи и осъжда опитите за прекачване на виновността от болната на хубавичко глава, по отношение на случаите при започване на мача сред Хебър и Миньор.

По време на футболната среща жестоко бе нарушена Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2017/2018 г и бяха застрашени здравето и живота на последователите на ФК Миньор (Перник).

Заради немарливост от страна на клуба хазаин ФК Хебър (Пазарджик) и делегата на БФС господин Валентин Борисов се стигна до ексцесии в бранша за посетители, които по знамение не приключиха със гибел.

В дните преди дуела ФК Миньор (Перник) се постара да извърши наредбите на нормативните документи и предприе всички ограничения, с цел да се избегнат сходни произшествия, а точно:

1. ФК Хебър, в лицето на господин Борис Димитров бе осведомен, че последователи от Перник ще пътуват за мача.
2. Чрез ОДМВР – Перник полицията в Пазарджик също бе известена.
3. Бе разгласен подобен брой фенове, метод на напредване и час на потегляне.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР