Ръководството на Милан е готово с пожарния си вариант, ако

...
Ръководството на Милан е готово с пожарния си вариант, ако
Коментари Харесай

Ако продаде Джиджо, Милан привлича испански ветеран

Ръководството на Милан е готово с пожарния си вид, в случай че през лятото се стигне до разлъка с титулярния пазач Джанлуиджи Донарума. По принцип „ росонерите” желаят да избегнат сходен сюжет, само че той може да се окаже насилствен, в случай че клубът се окаже притиснат да покрие условията на Финансовия феърплей.

Обявиха името на най-обещаващия млад гений в Европа

Към момента не се знае дали навършващият единствено след дни 19 години Донарума ще остане на „ Сан Сиро”. Затова шефовете са се ориентирали към опитния пазач на Наполи Пепе Рейна. 35-годишният пазач има контракт с неаполитанци до края на актуалната акция, а по-късно става свободен сътрудник.

На този стадий не наподобява по никакъв начин евентуално Рейна да възобнови съглашението, защото връзките му с клубния патрон Аурелио Де Лаурентис не са по никакъв начин положителни. Освен това от много време „ везувиани” се оглеждат в обещаващ вратар, в който да влагат време и доверие.

Топ 20 на най-скъпите млади футболисти на планетата

Фактът, че Милан би могъл да притегли умел състезател като Рейна, който познава калчото, без трансферна сума, наподобява прекомерно привлекателен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР