Ръководството на MI6 се опасява, че на разположение на руските

...
Ръководството на MI6 се опасява, че на разположение на руските
Коментари Харесай

Times: Британското разузнаване се безпокои, че Москва има компромат за принц Андрю

Ръководството на MI6 се притеснява, че разполагаем на съветските управляващи биха могли да се окажат уличаващи материали за сина на кралица Елизабет II, свързани със абсурда към Джефри Епщайн.

Британските разследващи организации се тормозят от активността на някогашния служител на реда от Флорида, който взе участие в следствието на закононарушенията на американския милиардер педофил, а по-късно се реалокира в Москва, написа The Times.

Ръководството на английското разузнаване се притеснява, че Москва може да получи уличаващи доказателства против английския принц Андрю, свързани със абсурда към Джефри Епщайн.

Лондон се тормози от активността на някогашен служител на реда, който е имал достъп до следствие на американски милиардер-педофил, а по-късно се е преместил в Русия, написа The Times, представен от "Поглединфо ".

През 2005 година към помощника на шерифа в окръг Палм Бийч, Флорида Джон Марк Дуган, се обърна една жена. Тя съобщи, че Епщайн е платил на 14-годишната й доведена щерка 300 $, с цел да се съблече до долно долни дрехи и да му направи „ сексуален масаж “.

След като делото с Епщайн беше обновено през юли тази година, Дуган написа във Facebook, че той е траял диалога със следователите, които управляват следствието. Той също по този начин твърди, че има „ секретни документи, които никой още не е виждал “.

През 2009 година Дуган се скара с началниците си и подаде оставка, след което се реалокира в Москва. Публикации във Фейсбук за случая с милиардера-педофил бяха направени от него към този момент в Русия, изяснява The Times.

Според източника на обявата "намесата " на Дуган разтревожи MI6. Представителите на английското външно разузнаване не знаят какъв брой е известно на някогашния служител на реда за първото следствие против Епщайн и подозират, че той е можел да съобщи някаква информация на съветските управляващи.

Вероятно английските специфични служби следят активността на Дуган от 2013 година, когато той е „ сниман “ с Павел Бородин. Този почитан съветски служител от време на време е именуван "наставник на президента Владимир Путин ", съгласно The Times.

Според мнението на събеседника на изданието, Дуган е показал редица „ типичен черти “, които го направиха подобаващ за рекрутиране от „ враждебна разследваща организация “. "Неговите познания за аферата Епщайн биха представлявали огромен интерес за съветското разузнаване ", прибавя източникът.

Онзи ден изданието се свърза с Дуган в Москва. Той призна, че информацията за Епщайн може да има „ невероятна стойност “ за всяка разследваща организация и може да бъде употребена за напън върху „ такива момчета като принц Андрю “.

На въпрос дали руснаците го управляват, Дуган отговори: „ О, Боже, не. Никога не съм срещал представители на страната, като се изключи чиновниците на миграционната работа. " Той добави, че с Епщайн "има свързани куп хора ", само че увери The Times, че не знае нищо за принц Андрю.

„ Московският аспект “ на историята се оказа единствено един от източниците на главоболие за втория наследник на кралица Елизабет II. Бъкингамският замък още веднъж трябваше да отхвърли, че Андрю е правил секс с Вирджиния Робъртс Джуфрей.

Именно това младо момиче е снимано в скандална фотография с принца, който я прегръща за талията, обръща внимание изданието.

В петък Джуфрей се появи в американската телевизия дружно с четири други хипотетични жертви на Епщайн. Тя повтори предходното си изказване, че един път е правила секс с принц Андрю в тоалетната, след което той й е споделил „ благодаря “.

Друг член на програмата беше Анушка де Жорж, някогашен английски модел. Според нея, Епщайн я е изнасилвал, когато е била още тийнейджърка.

"Когато Джефри ме посещаваше, той трепереше от това, какъв брой ме искаше, и беше доста ужасно ", призна Жорж в изявление за NBC. Според нея сред жертвите на Епщайн зародила „ изцяло специфична връзка “ и те „ се обединили против общия зложелател “.

„ Джефри мислеше, че сме предмети за еднократно прилагане и той ни изхвърли. И вижте кой към момента стои тук. “, добави Жорж. Миналия месец Епщайн е открит мъртъв в килия в нюйоркския затвор, напомня изданието.

Междувременно, какво в действителност знае Дуган остава мистерия. По време на първото тригодишно следствие, което приключи с спорно досъдебно съглашение през 2008 година, той работи в сектора покрай имението на Епщайн.

Вероятно, точно на летището в Палм Бийч частният аероплан на финансиста, получил наименование „ Лолита експрес “, е превозвал малолетни девойки от разнообразни краища на света.

През 2016 година Дуган направи уебсайт, преструвайки се на съветски хакер под псевдонима BadVolf. Той разгласява тайните адреси на американски чиновници и „ правеше обществено притежание “ електронната преписка на Демократическата партия, която съгласно западните разследващи организации е „ открадната от съветски сътрудници “.

В изявление за изданието Дуган акцентира, че познанството му с Бородин е инцидентно и „ почтено “: „ Исках да върша бизнес в Русия и започнах да преглеждам профили във Фейсбук. И открих този пич, който седи пред съветския парламент.

Добавих го като другар и започнах да си бъбрим във Facebook. Помолих го да се срещнем. Много е елементарно за американец да срещне хора тук. "

Бъкингамският замък отхвърли коментар за активността на Дуган. Принцът съобщи, че в никакъв случай не е взел участие, станал очевидец или най-малко подозирал някакво "неподходящо държание " на американския милиардер. Но, явно, „ сагата за Епщайн “ надалеч не е завършила, заключава The Times.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР