Ръководството на Манчестър Юнайтед в голяма степен е объркало трансферните

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед в голяма степен е объркало трансферните
Коментари Харесай

Шефовете на Юнайтед спънали плановете на Оле

Ръководството на Манчестър Юнайтед в огромна степен е объркало трансферните проекти на мениджъра Оле Гунар Солскяер през лятото.

Норвежецът е желал да направи съществени промени в състава на „ алените дяволи “, като той е желаел редица от непотребните играчи в състава да бъдат продадени. Това обаче не се случи в цялостна степен и съставът на Юнайтед продължава да е цялостен с редица играчи, които не влизат в проектите на Солскяер.

Сред тези играчи са бранителите Маркос Рохо и Матео Дармиан. На Рохо не му беше разрешено да премине чартърен в състава на Евертън, а за Дармиан офертите не бяха задоволително удовлетворителни.

Това съществени попречи и на трансферните проекти на Оле. Мениджърът имаше предпочитание да бъдат привлечени португалският атакуващ полузащитник Бруно Фернандес, както полузащитникът на Нюкасъл Шон Лонгстаф. Невъзможността тези играчи да бъдат привлечени обаче е в основа на оставането в състава и на играчи като Неманя Матич и Фред.

От трансферното лято „ алените дяволи “ излизат с лимитирани варианти в полузащита и офанзива, до момента в който в защитната линия те имат предпочитание да продадат още няколко играчи, които няма да получават задоволително минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР