Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се довери на Оле Гунар

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се довери на Оле Гунар
Коментари Харесай

Решено: Солскяер остава начело на Манчестър Юнайтед за постоянно

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се довери на Оле Гунар Солскяер и ще му предложи непрекъснат контракт, осведоми “Сън”. Новината бързо беше разгласена и от други издания на Острова. Норвежецът реализира отлични резултати, откогато размени Жозе Моуриньо отпред на “червените дяволи”. Под негово управление тимът има 10 победи от 11 мача, а почитателите са щастливи и от забележимата смяна в играта, която е доста по-атрактивна спрямо интервал при Моуриньо.

След успеха над Фулъм (3:0) самият Солскяер призна, че е имал диалог с единия от притежателите на клуба - Аврам Глейзър. Макар да не го разгласи пред медиите, точно по време на тази среща някогашният нападател е научил, че ще получи опция да продължи да води Юнайтед. Официалното удостоверение ще пристигна чак в края на сезона, само че решението към този момент е взето.

Единствената неверна стъпка на клуба от “Олд Трафорд” при Соляскяер беше домакинското тъждество против Бърнли - 2:2. След като застана на поста в средата на декември, норвежецът стабилизира тима и го върна в топ 4 на класирането, а също така отстрани Арсенал за ФА Къп. “Червените дяволи” навлизат в сложна серия, която включва конфликтите с Пари Сен Жермен на осминафиналите в Шампионската лига, дербито с Ливърпул идния уикенд и посещение на Челси за ФА Къп.

Въпреки че Юнайтед имаше интерес към мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, измежду шефовете е победило мнението, че Солскяер заслужава да му бъда гласувано доверие в дълготраен проект. След края на сезона Мьолде ще получи избрана сума като отплата, а норвежкият експерт ще подпише непрекъснат контракт с “червените дяволи”. Премиър лийг 26 кръг, събота 9 февруари  Фулъм 0:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР