Ръководството на Манчестър Юнайтед работи върху привличането на четири нови

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед работи върху привличането на четири нови
Коментари Харесай

Станаха ясни имената на трансферните цели на Манчестър Юнайтед

Ръководството на Манчестър Юнайтед работи върху привличането на четири нови попълнения през летния трансферен прозорец. Още преди няколко седмици британските медии лансираха версията, че Оле Гунар Солскяер се отхвърля от концепцията в този момент да купува централен нападател, откакто Единсон Кавани се съгласи да остане на " Олд Трафорд " и през идващия сезон. Поради тази причина разпознатите играчи са в други зони. Не е загадка, че целта е трансфер на звездата на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо.

Към него ще се причислят двама бранители. В Англия настояват, че Солскяер е възобновил интереса си към десния бек на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър. Мениджърът желае да укрепи конкуренцията в тази зона, като също така се твърди, че не е задоволен от играта на Аарън Уан-Бисака в нападателен проект.

Норвежецът желае да притегли и още един централен защитник, като любимец за тази зона сега е Рафаел Варан, за който се твърди, че ще напусне Реал Мадрид, откакто не може да се разбере с " белите " за нов договор.

Последният споменаван състезател е вратарят на Астън Вила Том Хийтън, който ще бъде притеглен на " Олд Трафорд " като свободен сътрудник, откакто договорът му с бирмингамци изтече в края на месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР