Ръководството на Манчестър Юнайтед желае силно да назначи бившият страж

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед желае силно да назначи бившият страж
Коментари Харесай

Юнайтед назначава легендарен бивш вратар за директор

Ръководството на Манчестър Юнайтед желае мощно да назначи някогашният пазач на отбора Едвин ван дер Сар в ролята на футболен шеф в клуба.

Холандецът все още заема длъжността на изпълнителен шеф в Аякс. С работата си при амстердамци той завоюва голям брой похвали във футболните среди. Добрата му известност е измежду доводите на изпълнителния шеф на Юнайтед Ед Уудуърт да насочи вниманието си към Сар.

Уудуърт желае да назначи човек, който да оказва помощ на мениджъра на "червените дяволи " Оле Гунар Солскяер да осъществя сполучливо трансферните си проекти. Подобна покана от манчестърския гранд обаче би сложила ван дер Сар пред сериозна алтернатива.

След миналото трансферно лято актуалният му клуб Аякс минава през временен интервал, като след продажбите на Френки Де Йонг и Матайс Де Лихт в клубната каса са дебаркирали цели 220 милиона евро. Евентуално овакантяване на някогашният вратар в този миг би се приело като изменничество от локалните ентусиасти.

Шефовете на Манчестър Юнайтед са преговаряли в последните месеци и с други някогашни митове на клуба като Рио Фърдинанд и Дарън Флечер по отношение на вакантният пост, само че никой от тях няма същата визитка и опит, какъвто към този момент набра Ван дер Сар.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР