Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило запитване за халфа на

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило запитване за халфа на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед търси заместник на Ериксен в Байерн

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило питане за халфа на Байерн (Мюнхен)Марсел Забитцер. Това настояват уважаваните немски публицисти Флориен Плетенберг от „ Скай Германия “ и Кристиан Фолк от „ Билд “. „ Червените дяволи “ незабавно се пробват да намерят заместител на Кристиан Ериксен, за който по-рано през днешния ден стана ясно, че ще отсъства най-малко до края на април.

Двата клуба договарят, като желанието на 20-кратния първенец на Англия е да притегли 28-годишния австриец чартърен до края на сезона. Нагласите са, че баварците са склонни да пуснат Забитцер, който през днешния ден не е упражнявал с останалите играчи на Юлиан Нагелсман.

Забитцер по този начин и не съумя да се наложи в Байерн след прехвърлянето си през 2021 година, когато бе притеглен от Република България Лайпциг против 15 милиона евро. От началото на 2023 година той влезе в игра единствено за няколко секунди, откакто размени Станишич в 90-ата минута на дуела с Айнтрахт (Франкфурт) от последния кръг на Бундеслигата. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР