Ръководството на Манчестър Юнайтед е изтеглило кредит в размер на

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е изтеглило кредит в размер на
Коментари Харесай

Юнайтед изтегли кредит от 140 милиона паунда, харчи ги за трансфери

Ръководството на Манчестър Юнайтед е изтеглило заем в размер на 140 милиона паунда. Обяснението е, че те ще бъдат употребявани за справяне с рецесията, породена от пандемията с COVID-19. Според британските медии обаче по всяка възможност сумата ще влезе в бюджета за прехвърляния.

Преди седмица клубът, който е един от най-богатите в света, разкри, че в резултат на рецесията чистият дълг на Манчестър Юнайтед е скочил с цели 42%. Въпреки това клубът не се е отказал от желанията си да бъде деен на трансферния пазар. Оле Гунар Солскяер желае най-малко две мощни нови попълнения, като огромните му цели са Джейдън Санчо и Джак Грийлиш. " Червените дяволи " ще се опитат да вземат и двамата макар неподходящите условия сега. На " Олд Трафорд " се надяват, че възможната продажба на Пол Погба ще улесни още повече този развой.

Плановете са предиздвикали управлението на Юнайтед да реши да употребява по-голямата част от кредитната линия, която клубът бе договорил с Bank of America. Нейният цялостен размер бе 150 милиона паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР