Ръководството на Лудогорец въобще не планира треньорска промяна в момента,

...
Ръководството на Лудогорец въобще не планира треньорска промяна в момента,
Коментари Харесай

Ръководството на Лудогорец не планира треньорска промяна

Ръководството на Лудогорец изобщо не възнамерява треньорска смяна сега, откакто Станислав Генчев преобрази тима, идвайки на мястото на Стойчо Стоев. Той има 7 победи в 8 мача във всички шампионати, в това число и две изключителни против ЦСКА (Москва) и Ференцварош за Лига Европа, написа " 24 часа ".

Генчев се появи през лятото в Разград, като първите проекти бяха той да води втория тим. След това обаче бе решено да е асистент на Стойчо Стоев. На 31 юли обаче Стоев бе уволнен тъкмо преди плейофите за Лига Европа и младият треньор пое отбора.

За първи път в историята си Лудогорец употребява лицензоносител, точно поради наставника си Генчев. И това е някогашният асистент на Ивайло Петев в националния тим Алекси Желязков. Периодът, в който тимът може да бъде воден от краткотраен ментор, който да е без лиценз ПРО на УЕФА, от дълго време изтече и в случай, че в тимовия лист е вписан треньор без права, следват наказания за клуба.

Желязков е водил тренировките на тима и по време на предната пауза на шампионата за националните тимове, тъй като Станислав Генчев е асистент на Красимир Балъков в държавния ни отбор. Бургазлията бе притеглен преди началото на сезона в новото скаутско звено на първенците и непосредствено е зависещ на Георги Караманджуков.
 Пратеници на Еспаньол следиха
Пратеници на Еспаньол следиха " орлите " против Левски

Двубоят сред Лудогорец и каталунците е на 24 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР