Ръководството на Лудогорец представи своя нов-стар старши треньор. Стойчо Стоев

...
Ръководството на Лудогорец представи своя нов-стар старши треньор. Стойчо Стоев
Коментари Харесай

Представиха Стойчо Стоев, който иска спокойствие преди Левски

Ръководството на Лудогорец показа своя нов-стар старши треньор. Стойчо Стоев подписа контракт за година и половина, а първото му огромно предизвикателство е Левски. Шампионите гостуват на „ сините ” в неделя, 10 март, от 17.30 часа.

``
реклама

По-късно през днешния ден Стойчо Стоев ще организира първо занятие с тима. Наставникът разгласи, че ще изповядва атакуващ и открит футбол.

Стойчо Стоев размени на поста Антони Здравков, който обаче ще остане в екипа на новия треньор.

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа експерта пред медиите, като показа, че за него е наслаждение да го приветства още веднъж на този стадион. От управлението на клуба се надяват Стойчо Стоев да работи в клуба дълготрайно.

„ Очакванията ми обикновено да са високи, постоянно съм си поставял високи цели, ясно е, че няма да е елементарно, съгласно мен има още два конкурентоспособни тима, имам предвид Левски и ЦСКА. Надявам се да реализира задачите си ”, показа Стойчо Стоев.

„ Определено тимът организационно се е издигнал доста, а и спортно-технически в този отбор идват много класни играчи. Не, че преди не ги е имало. Тимът има приблизително европейско равнище, към този момент има добър имидж с изключение на за България и за привличане на футболисти от Европа. ”

„ Удоволствие за мен е, че се връщам още веднъж в тима, с който реализирах най-големите си триумфи ”, добави още Стойчо Стоев.

Наставникът показа още, че е наясно за компликациите пред отбора, визирайки борбата за първото място в шампионата.

„ Няма да имам доста време за промени, само че се надявам футболистите да бъдат спокойни за мача против Левски. Една възможна победа за нас може да сътвори напрежение в противниковия тим ”.

Стойчо Стоев разяснява още, че има почитание към всеки един треньор, включително и против Георги Дерменджиев, който в този момент е отпред на Левски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР