Ръководството на Лудогорец представи официално двете нови попълнения. На пресконференция

...
Ръководството на Лудогорец представи официално двете нови попълнения. На пресконференция
Коментари Харесай

Лудогорец представи официално Битон и Чибота

Ръководството на Лудогорец показа публично двете нови попълнения. На конференция в София Мавис Чибота и Дан Битон получиха своите зелени фланелки и позираха за фотография пред медиите.

„ Познавам доста добре Лудогорец от мачове против Беер Шева. Когато чух за тази опция, въобще не се замислих “, показа Чибота. Договорът с конгоалнския национал беше подписан още през февруари, само че влезе в действие в този момент.

Дан Битон изигра мощен сезон за Ашдод като в 34 мача означи 6 гола с 5 асистенции. В досегашната си кариера, с изключение на за Ашдод, Дан Битон е играл и за Апоел Беер Шева. “Искам да реализира огромни триумфи с новия ми тим. Надявам се да оказа помощ. Лудогорец е класен отбор, който има огромен опит в евротурнирите ”, сподели от своя страна Битон.

„ Ще работим добре, с цел да подготвим тима за идното европейско присъединяване ”, показа изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев, който взе участие в брифинга дружно с шефа “Спортна администрация ” Георги Караманджуков, треньора Стойчо Стоев и капитана Светослав Дяков.

За да успеем в Европа, би трябвало да сме изменени. Това съобщи на конференция старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев преди старта на лятната подготовка. „ Видя се напролет, че имаме потребност от ободряване, от нови имена. Немалка част от актуалните състезатели ще останат. За да успеем в Европа, би трябвало да сме малко попроменени, ще ни бъде много мъчно ”, съобщи треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев.

“На мен също ще ми е мъчно. За нови състезатели, имаме диалози с още няколко индивида. Надявам се да се осъществят като прехвърляния. Всеки състезател, който взимаме, първото нещо е да желаеме да вдигне равнището на тима. Затова ги взимаме. Видели сме в тях нужния капацитет. Не желая да приказвам за позиции. Когато има нещо публично, ще разберете ”, добави Стоев.

Той разяснява и новите покупки Битон и Чибота. “Доста гледах новопривлечените. Битон го гледах персонално онлайн в Израел. Това, което видях ми се понрави. Исках да се убедя и че онлайн ще задоволи условията ми. Надявам се новите – Чибота и Битон – бързо да се приспособяват към средата. Те имат нужните качества да развият тима в положителна светлина “.

Специалистът разяснява и положението на две от звездите в отбора. „ Вандерсон тренира обикновено. Марселиньо след травмата направи рехабилитация тук, беше конкретизирано какви процедури би трябвало да прави в родината си. На 13 юни се прибира от Бразилия. Като сведения имам, че нещата се развиват добре. Още не е подготвен да почне, уповавам се в Австрия да се включи наедно. Националите – дал съм им отмора до неделя “, добави Стойчо Стоев.

В момента първенците са на лагер в „ Царско село ”. В столицата тимът ще се готви до 15 юни, събота. В този интервал футболистите минават медицински проучвания и фитнес проби. На 16 юни стартира вторият подготовителен лагер в Австрия.

Преди да отпътуват „ орлите ” ще изиграят спаринг с Надежда Доброславци,а на австрийска земя ще срещнат Триглав Краня, Карабах, Шахтьор Донецк и Ботошани. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР