Ръководството на Лудогорец обяви днес официално раздялата с две важни

...
Ръководството на Лудогорец обяви днес официално раздялата с две важни
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец махна двама, обяви кой ще е новият треньор

Ръководството на Лудогорец разгласи през днешния ден публично раздялата с две значими фигури от спортно-техническия щаб. Договорът на старши треньора Пауло Аутори с клуба ще бъде преустановен по взаимно единодушие. Бразилският експерт единствено е изискал да напусне, изтъквайки " персонални " аргументи.

Съгласно ангажимента Пауло Аутори ще води тима в мача против Левски на 20 октомври, след което ще си замине от България. Начело на българския първенец ще застане Антони Здравков, доскорошен асистент на Аутори и треньор на Младежкия народен тим. Той ще дебютира като старши треньор в мача с кипърския АЕК Ларнака, гласи формалното известие от Разград.

Новината за напускането на Аутори беше обявена през днешния ден на футболистите, които се готвят за мача с Левски на подготвителния комплекс на клуба.

Освен това дългогодишният състезателен шеф на Лудогорец Методи Томанов беше освободен от поста с решение на Управителния съвет. Очаква се в околните дни управлението да направи структурни и организационни промени и да разгласи кой ще заеме овакантената позиция. Томанов беше част от Лудогорец от средата на 2011 година.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР