Ръководството на Лудогорец е взело решение да отвори нова билетна

...
Ръководството на Лудогорец е взело решение да отвори нова билетна
Коментари Харесай

Лудогорец отворя нова билетна каса преди двубоя с Милан

Ръководството на Лудогорец е взело решение да отвори нова билетна каса преди дуела с Милан от Лига Европа, това оповестиха на уеб страницата си " орлите ".

Тя ще е отвън зоната на стадиона и няма да работи всекидневно, а по специфичен график. Там ще се продават пропуски както за мачовете от евротурнирите, по този начин и за тези от Първа лига.

 Ангел Петричев: Няма заплаха Лудогорец да надцени Милан
Петричев: Няма заплаха Лудогорец да надцени Милан

" Защо пък да не бием? "

Ето какво написаха още разградчани:

" В седмицата на мача с Милан ПФК Лудогорец ще отвори нова билетна каса отвън зоната на стадиона. За удобството на почитателите гишето е разположено на улица " Васил Левски ", която води до " Лудогорец Арена ". Касата няма да работи всекидневно, а по специфичен график преди мачовете в Първа професионална лига и евротурнирите. Билетният пункт ще бъде разполагаем на последователите за домакинския мач със Славия от XXI кръг на Първа лига, който ще се играе в неделя (18 февруари) от 15,00 ч. на " Лудогорец Арена ".

Важно! Касите на стадион " Лудогорец Арена " отсега нататък няма да работят. Освен от новото гише на улица " Васил Левски " почитателите ще имат опция да си закупуват билети и от клубната база ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР