Ръководството на Локомотив Пловдив се събра на съвещание на „Лаута“

...
Ръководството на Локомотив Пловдив се събра на съвещание на „Лаута“
Коментари Харесай

Среща по високите етажи в Локо Пд

Ръководството на Локомотив Пловдив се събра на заседание на „ Лаута “ през вчерашния ден, написа " Мач Телеграф ". На сбирката бяха разисквани както организационни въпроси преди семейството на Копенхаген в Лига на конференциите, по този начин и аргументите за провалянето от Локо София в неделя. Оказа се, че спортният шеф Георги Иванов е просрочен да задвижи процедурата по отлагането на турнирния мач с новака в efbet Лига сред победоносния реванш със Словачко и първата среща с Копенхаген.

Желанието на треньорския щаб е било отборът да получи повече време за възобновяване и подготовка. Преди време Христо Крушарски съобщи, че неговият тим няма да мрънка и ще съблюдава програмата, само че след второто проваляне в шампионата бе отсрочен дуелът с Пирин, който трябваше да се играе идния понеделник. Така „ смърфовете “ ще могат да възнамеряват оптимално своята подготовка за двете срещи с Копенхаген.

На обвиняванията, че не е изискал отсрочване на дуела с Локо София, Георги Иванов е дал отговор с рецензии към треньорския щаб. Христо Крушарски обаче е безапелационен в поддръжката си за Александър Тунчев и е твърдо на негова страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР