Ръководството на Локомотив Пловдив подготвя изненада за най-верните фенове. В

...
Ръководството на Локомотив Пловдив подготвя изненада за най-верните фенове. В
Коментари Харесай

Локо Пд изненадва феновете си за 15-годишнината от титлата

Ръководството на Локомотив Пловдив приготвя изненада за най-верните почитатели. В дните преди финала за Купата на България в продажба ще бъде пуснато особено издание, отдадено както на достигането до историческия мач на 15 май, по този начин и на 15-ата годишнина от спечелването на шампионската купа.

Подготвени са 48 пълноцветни страници на първокласна хартия с неповторими фотоси от празненствата през 2004 година. Има също по този начин богата статистика и цялостна картотека на футболистите от първия тим, както и плакати на сегашния отбор - на капитана Димитър Илиев и на легендите от състава на Ераносян.

От лагера на "железничарите " разкриват и че са подготвили специфична изненада от нежните талисмани, които подкрепяха "черно-белите " тази пролет. Още не издават каква ще е тя, само че сигурно ще е забавна.

"В специфичното издание ще може да се намерят оше забавни истории от предишното, реален обзор на сегашното и оптимистичен взор към бъдещето, което са децата от школата ", написаха още от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР