Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с позиция относно по повод

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с позиция относно по повод
Коментари Харесай

Локомотив излезе с позиция за скандала с треньора на юношите на клуба

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с позиция по отношение на във връзка грозните подиуми преди два дни на една от тренировките на юношите на клуба.

Публикуваме написаното от " черно-белите " без редакторска интервенция:

" На 16 октомври бе осъществен противен и невиждан акт на демонстративно потъпкване на съществени човешки права. В 19:15 часа група от към 30 лица нахлуват на помощното изкуствено игрище на комплекс " Локомотив Пловдив ", прекъсват подготвителния развой на един от треньорите в школата и обграждайки го, му насочат закани за разпра, като всичко това се случва в наличието на децата.

Тази група самозабравили се човеци погазва законите на Република България и нарушава Вътрешноклубния устав на ДЮШ на Локомотив Пловдив, чиито разпореждания гласят, че външни лица нямат право да влизат на игрищата по време на подготовка. По време на провеждането на учебно-тренировъчен развой игрищата са работно място и с изключение на треньорите, футболистите и помощния личен състав, външни за клуба хора нямат работа там.

Нека на самозабравилите се напомним, че съгласно член 144, алинея 1 от Наказателния кодекс, заканата за осъществяване на физическа разпра, е закононарушение, а вербалната експанзия в наличието на деца, се третира от законодателството като форма на принуждение по отношение на тях.

По мотив тази невиждана и безобразна демонстрация управлението на ПФК Локомотив Пловдив изрично декларира:

Ние няма да позволим наши чиновници да бъдат унизени и заплашвани на работното си място!

Няма да допуснем децата, трениращи в клуба, да стават очевидци на низки пристрастености и мутренски демонстрации!

Няма да допуснем родителите да се тормозят за децата си, изпращайки ги на подготовка!Няма да останем безучастни към сходни незаконни действия!

Нека всички, които си фантазират, че за тях разпоредбите и законите не важат, бъдат наясно, че ще сезираме виновните органи и институции и ще настояваме да бъде прибавен законът в цялата му тежест. "

 Парвиз Умарбаев: За първи път пристигнах в Европа, когато подписах с Локомотив (Пловдив)
Парвиз Умарбаев: За първи път пристигнах в Европа, когато подписах с Локомотив (Пловдив)

" Най-хубавият ми гол е против Ботев ", съобщи таджикът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР