Ръководството на Ливърпул обяви висока печалба от 43 милиона паунда

...
Ръководството на Ливърпул обяви висока печалба от 43 милиона паунда
Коментари Харесай

Ливърпул с нов успех, надминава Юнайтед и на финансовия фронт

Ръководството на Ливърпул разгласи висока облага от 43 милиона паунда за миналата 2019-та година преди отчисляването на налозите.

Данните са изключително впечатляващи като се има поради внушителните 223 милиона паунда, вложени в селекцията на отбора с привличането на Алисон, Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири.

В сумата с разноските на клуба се включват и парите, изхарчени за подновяването на договорите на общо 11 играчи през миналата година. Голяма заслуга за положителната финансова година на клуба има и спечелването на Шампионската лига.

Въпреки че парите от извоювания край против Тотнъм ще се начисляват към идната финансова година, достигането до този край донесе задоволително солидни доходи за състава. Към впечатляващите достижения се включват нарастване на стойност 41 милиона паунда във връзка с медиините проходи, както и повишаване със 78 милиона на общите доходи, стигайки внушителните 533 милиона паунда общо.

Всички тези завишение финансови резултатите подсигуряват на клуба закъснение единствено от Манчестър Сити във връзка с приходите от телевизионните права от Шампионската лига. Английските медии предават, че това евентуално ще докара скоро до задминаването на огромния съперник Манчестър Юнайтед във връзка с приходите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР