Ръководството на Левски започна преговори с италианския Удинезе за Антонио

...
Ръководството на Левски започна преговори с италианския Удинезе за Антонио
Коментари Харесай

Левски започва преговори за Вутов

Ръководството на Левски стартира договаряния с италианския Удинезе за Антонио Вутов. През предишния сезон офанзивният халф игра на “Герена” като преотстъпен от отбора от " Фриули ". Делио Роси обаче желае да резервира целия състав за новия сезон и държи 21-годишният състезател да остане.

Антонио изигра общо 33 мача през акцията във всички шампионати, в които осъществя 3 гола. Той бе на терена в 26 турнирни дуела, в които се разписа 2 пъти. Вкара един път в пет срещи за Купата на България, а не съумя да означи в две от Лига Европа. Според мениджърите на Вутов диалозите няма да бъдат леки, тъй като са сред три страни. Ако " сините " обаче са настоятелни, то те ще приключат с триумф.

Удинезе приключи на 14-о място в миналото състезание. Тимът от Серия А към този момент четири пъти е преотстъпвал Антонио. Италианците закупиха младока от Левски при започване на 2014 година. След това той игра в примаверата, само че по този начин и не записа формален мач в Серия А. Вутов бе пращан поредно в Козенца, Лече и Ботев (Пловдив). През 2017-а той завоюва купата с " канарчетата ", преди да се завърне на “Герена”.

Днес “сините” ще създадат и заключителен опит да убедят Роман Прохазка да преподпише. Ако не съумеят, словакът ще продължи кариерата си най-вероятно във Виктория (Пилзен). Васил Панайотов още няма оферта да остане на “Герена”.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР