Ръководството на Левски, заедно с Величка Аспарухова - съпруга на

...
Ръководството на Левски, заедно с Величка Аспарухова - съпруга на
Коментари Харесай

Иван Вуцов: Гунди ме извади от несвяст след автогола срещу Португалия

Ръководството на " Левски ", дружно с Величка Аспарухова - брачна половинка на Гунди, легендите на отбора Сашо Костов и Иван Вуцов и почитатели на българския гранд проведоха конференция за идния мач против аржентинския гранд " Бока Хуниорс ". Той е проведен във връзка " 75 години Гунди " и ще се състои на 19 август от 19.43 часа. Билетът също коства 19,43 лева - от годината на раждането на Аспарухов. Двубоят ще е кулминационната точка на събитията във връзка 75-годишнината от рождението на легендарата девятка, които ще продължат през цялото лято. На конференцията именитият бранител и треньор Иван Вуцов описа за най-големия си футболен призрачен сън от преди 52 години, когато на Световното състезание в Англия през 1966 година си вкарва автогол против мощния тим на Португалия.

" Почти не приказвам за тази преживелица. Не съм бил очарован от дейностите и държанието си. Става въпрос за мача с Португалия, който загубихме с 0:3. В този мач забих един страховит гол, само че в нашата врата. Беше доста хубав. Пазил съм се да не приказвам за това, не желаех да си припомням ", призна Иван Вуцов. Той посочи, че доста тежко се е чувствал в този миг.

" След като означих този " хубав " гол, прибрахме се в едно хотелче в Честър. Бях в несвяст. Не си припомням дали съм бил изцяло съответен, само че тежко преживявах този миг. При мен непрестанно стоеше моят съквартирант Георги Аспарухов. Казваше ми: Майната му, остави го, би трябвало да бъдеш човек, който да надживява тези работи. Постоянно ми повтаряше тези неща. Георги Аспарухов с изключение на брилянтен и огромен футболист, беше и огромен човек. Той беше човек, който умееше и знаеше по какъв начин да поддържа връзка с хората, по какъв начин да възприема положителното и неприятното, по какъв начин да реагира. Той беше по-малък от мен и Сашо Костов, само че повече ни укротяваше и ни държеше в тонус, в сравнение с ние него ", показа Иван Вуцов. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР