Ръководството на Левски възнамерява да направи промени в управителния съвет

...
Ръководството на Левски възнамерява да направи промени в управителния съвет
Коментари Харесай

Нов управителен съвет в Левски още днес

Ръководството на " Левски " има намерение да направи промени в управителния съвет на клуба, които да бъдат вписани в Търговския указател още през днешния ден, оповестиха за " 24 часа " два самостоятелни един от различен източника.

Промени в УС може да прави Надзорният съвет, в който влизат притежателят Спас Русев, синът му и легендата Кирил Ивков.

Очаква се в УС да влязат най-малко двама души, близки до предприемача Васил Божков, а след време да се смени и собствеността.

Ако измененията станат факт, е допустимо заместник-изпълнителният шеф на БФС Павел Колев, дълготраен публицист от спортния отдел на " 24 часа ", още веднъж да бъде поканен за изпълнителен шеф на " Левски ".

Той получи покана от Спас Русев преди Нова година, само че в първите дни на 2019 година разгласи, че няма по какъв начин да одобри, откакто няма гаранции, че програмата му ще бъде изпълнявана най-малко в идващите 2-3 години.

В същото време измененията могат да форсират и треньорска промяна на " Герена " - сегашният ментор Славиша Стоянович желае да поеме националния на Латвия, а най-желаният от почитателите експерт - Станимир Стоилов, напусна държавния отбор на Казахстан и е свободен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР