Ръководството на Левски ще вдигне заплатата на крилото Станислав Иванов.

...
Ръководството на Левски ще вдигне заплатата на крилото Станислав Иванов.
Коментари Харесай

Левски вдига заплатата на Станислав Иванов


Ръководството на Левски ще вдигне заплатата на крилото Станислав Иванов. Добрите игри на младока убедиха шефовете да му предложат нов контракт с по-високо възнаграждение и за по-дълъг интервал. В момента той е привързан със “сините” до лятото на 2021 година, т.е. до края на идващия шампионат. Стаси е най-бързо прогресиращият състезател на клуба за този сезон, утвърди се в стартовия състав, а също така е и съществена фигура в младежкия народен тим. С положителните си игри той провокира интерес към себе си от задгранични тимове. Появиха се информации, че той е ухажван и от първенеца Лудогорец.

При договарянията на “сините” със Станислав Иванов с изключение на удължение на контракта и по-висока заплата, ще бъде обърнато внимание и на откупната уговорка. Смята се, че тя ще бъде над 1 милион евро. Последните гении, които Левски продаде бяха Божидар Краев и Антонио Вутов. Първият бе трансфериран за 500 хиляди евро в датския Мидтиланд. През този сезон той бе пратен чартърен в португалския Жил Висенте. Вутов пък бе продаден на Удинезе за 600 хиляди евро, като сумата можеше да набъбне до 1 млн. при избрани условия, които обаче въобще не бяха изпълнени, а след няколко преотстъпвания, Вутов мина в Ботев (Пловдив).

На този стадий няма огромен късмет някой да измести Стаси от титулярната единайсеторка. Привлеченият от Септември (София) Здравко Димитров рядко получава късмет за изяав, а пристигналият от Хекен Насиру Мохамед е безспорна мистерия, макар че бе платен за към 300 хиляди евро. “Сините” към този момент се чудят дали да не го засилят назад в Швеция. А Станислав Иванов единствено може да мечтае за заплатата на Мохамед. Дори и при нарастване на актуалното заплащане, Стаси ще остане надалеч зад чужденеца. Това съпоставяне се отнася и за другото крило Паулиньо, който също е с доста висока заплата.

Наскоро Левски усили заплащането на Станислав Костов. Голмайсторът на шампионата за предишния сезон получаваше в пъти по-малко от съперниците си за поста централен нападател Дени Алар и Найджъл Робърта. Костов подписа до 30.06.2022 година с много по-добри финансови условия.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР