Ръководството на Левски ще сложи голям екран пред сектор А

...
Ръководството на Левски ще сложи голям екран пред сектор А
Коментари Харесай

Хиляди ще подкрепят Левски срещу Ружомберок на Герена, ръководството предупреди феновете

Ръководството на Левски ще постави огромен екран пред бранш " А " на " Герена ", където почитателите могат да изгледат срещата реванш от първия прелиминарен кръг на Лига Европа сред сините и Ружомберок. Сините предизвестяват почитателите, че дейностите им ще се поясняват от УЕФА като такива, осъществени на стадиона. Поради тази причина възможни ексцесии биха довели до нови тежки наказания за Левски.

Ето формалната информация от клуба:

" Уважаеми последователи,

Поради наказване, наложено от УЕФА, идната среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа с тима на „ Ружомберок “ ще се играе при затворени врата и стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ ще бъде без аудитория. Във връзка с това ще бъде конфигуриран огромен екран в зоната пред бранш „ А “ (Вход 3), на който ще може да се следи реванша със противника от Словакия.

Каним всички последователи, желащи да поддържат обичания тим, да се причислят към нас.

За събитието ще има обезпечени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред бранш „ А “ на стадиона и през централния вход - арката към бранш „ А “ от улица „ Река Велека “. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК „ Левски “ моли към всички последователи да се въздържат от потреблението на алкохол, провокации, потребление на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или флагове с непозволени знаци, защото според напътствията на УЕФА, всяко сходно деяние ще се смята за осъществено на стадиона и констатирането му би довело до тежки наказания за клуба, елиминация и възбрана за бъдещо присъединяване в евротурнирите.

Нека всички дружно се обединим към обичания тим и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, тъкмо в навечерието й – 182 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР