Ръководството на Левски ще проведе среща с феновете на тима,

...
Ръководството на Левски ще проведе среща с феновете на тима,
Коментари Харесай

Левски поиска среща с феновете - запалянковците: Не знаем защо се преобразиха

Ръководството на Левски ще организира среща с почитателите на отбора, която ще се състои на 19 юнуари от 12.00 часа. Това оповестиха ентусиастите на отбора посредством уеб страницата на НКП. Привържениците упорстват за среща от лятото на 2019 година Днес те оповестиха, че са сюрпризирани от поканата и могат единствено да гадаят какво ще дискутират с управлението на клуба. Ето какво написа в уеб страницата на НКП:

" Уважаеми левскари,

След съвсем половин година очакване и липса на отговор, управлението на ПФК „ Левски “ АД откликна на поканата ни за среща на тематика: „ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ДОГОВОРЕНОСТ ЧРЕЗ ОФИЦИАЛИЗИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ПФК „ ЛЕВСКИ “ И НКП „ ЛЕВСКИ “ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН “. Изпълнителният шеф на Клуба се свърза с нас и ни предложения на среща, без да бъде дефинирана тематика от тяхна страна. Поканата е към УС на НКП на " Левски ". В сходство с правилата и политиката на бистрота и необятна представителност, които НКП на " Левски " отстоява, каним всички водачи на националните и районни структури на левскарите в България и чужбина. Срещата ще се състои на 19-ти януари 2020 година, от 12:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “ .

Фактология по случая:

Искаме да Ви напомним, че в края на месец юли 2019 година управителният съвет на „ Националния клуб на последователите на Левски “ насочи публична, писмена покана към притежателите и управлението на ПФК „ Левски “ АД за среща.

Ние настоявахме срещата да се състои в дома на ФК „ Левски “ – стадион „ Георги Аспарухов “, като наложително изискване беше, от една страна да има необятна представителност от левскарските среди в лицето на УС на НКП на „ Левски “ и водачите на районните структури на последователите от страната и чужбина и, въпреки това, притежателят на Нове холдинг, притежателят на мажоритарния пакет от акциите на ПФК „ Левски “ АД и изпълнителният шеф на ПФК „ Левски “ АД.

Целта на срещата беше (и си остава) да представим за разглеждане, разискване, доработване и приемане на идея за дълготрайно съдействие сред проведените последователи на Левски и Професионалния футболен клуб.

Не ни е известно, какви са аргументите, само че поканата ни остана без отговор.

В средата на месец август 2019 година, изпратихме втора, писмена покана за среща. Резултатът беше същия.

На 3-ти септември 2019 година, НКП на „ Левски “ разгласява на формалния си уебсайт документът, който по този начин и не стигна до показване и разискване с управлението на ПФК. Отново от Клуба не реагираха по никакъв метод.

На 22-ри октомври 2019 година, във връзка със скандалните произшествия към футболната среща сред тимовете на България и Англия (проведена в град София на 14.10.2019 година) и последвалата ги акция от всеобщи арести и административни санкции на последователи на " Левски ", които за следващ път бяха комфортно „ посочени “ като „ Главните виновници “ за казуса, взехме решение да предизвикваме един необятен спор, в който да поканим за присъединяване представители на всички заинтригувани страни, в това число виновните членове на държавното управление, ММС и Министерство на вътрешните работи, както и БФС, общинските управляващи и представители на всички клубове на последователи на останалите тимове в страната.

На 25-ти октомври 2019 година дадохме конференция, на която " Националният клуб на последователите на Левски " показа доклад за активността си и анонсира тактиката си за взаимна работа с ПФК " Левски " в дълготраен проект, чиято съществена цел е свеждането на случаите с последователи на обичания клуб до най-малко. Отново ПФК останаха безмълвни.

Както и започнахме първоначално, въпреки и изненадващо за нас след толкоз време неглижиране и безмълвие, въпреки всичко такава среща ще се състои.

Не знаем аргументите за това видоизменение в държанието на ПФК, единствено може да се досещаме, само че ние в никакъв случай не бягаме от разговор когато става въпрос за " Левски ".

Няма да го създадем и в този момент. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР