Ръководството на Левски ще пробва да намери нов клуб на

...
Ръководството на Левски ще пробва да намери нов клуб на
Коментари Харесай

Левски търси отбор на Насиру Мохамед

Ръководството на Левски ще опитва да откри нов клуб на Насиру Мохамед по време на зимната пауза. Ако обаче не успее да го преотстъпи или продаде, то ще си го задържи, тъй като няма желание да заплаща солидни неустойки за предварително преустановяване на договора.

Крилото към този момент не съумява да се аклиматизира към тима. Той дойде, откакто “сините” бяха стартирали присъединяване си в евротурнирите. Дебютът му бе против АЕК (0:3) в Ларнака. Той се появи на терена през втората част, само че не впечатли. След срещата Петър Хубчев разкри, че е отчаян от изявите му. Заради това и рядко прибягва до услугите му, макар че за играча бе платена трансферна сума. 25-годишният футболист дойде на “Герена” за към 300 хиляди евро от шведския първокласен Хекен.

Ганаецът има единствено 5 мача за състезание. Във всичките влезе в игра като запаса, а броят на прекараните от него минути на терена е 48! Мохамед има един-единствен цялостен дуел за отбора - при триумфа с 5:1 за Купата на България против втородивизионния Спартак (Варна). В тази среща той вкара гол.

До зимата възможностите Насиру да си “вдигне акциите” пред Хубчев няма да са доста, откакто игра едва и в спаринга с Пирин (Разлог), извоюван с 2:1. В инспекцията фланговият нападател получи травма и поради нея не попадна в групата за домакинсвото на Арда (Кърджали).

“Тема Спорт” efbet Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Левски 2:1краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР