Ръководството на Левски се обърна с молба към феновете, притежаващи

...
Ръководството на Левски се обърна с молба към феновете, притежаващи
Коментари Харесай

Левски с молба към 5000 левскари, сините продадоха над 1550 билета за Лудогорец

Ръководството на Левски се обърна с молба към почитателите, притежаващи абонаментни карти, да осведомят клуба дали ще участват на домакинския мач в четвъртфиналния конфликт против Лудогорец.
Идеята на клуба е в случай че някой има сезонен пропуск, само че няма опция да пристигна на " Герена ", неговото място да бъде предоставено на различен искащ да участва. Припомняме, че през този сезон Левски е продал над 5000 абонаментни карти.

" Левскари,
за да предоставим опция на всички искащи да се снабдят с билет за идния домашен мач от ¼ финалите в шампионата за Купата на България с „ Лудогорец “ в четвъртък, 05.03, от 19:00 часа, се обръщаме към притежателите на абонаментни карти със следната молба:

Нека всеки притежател на сезонен билет, който няма да има опция да посети дуела с „ Лудогорец “ или е закупил карти, които няма да бъдат употребявани за срещата, да ни уведоми за това на имейл [email protected] или на телефони 029450737 и 0888329920 с лице за контакт Иван Гълъбов (може да звъните всеки ден сред 9.00 и 17.30 ч.).

Необходимата информация би трябвало да включва бранш, блок, вход и място на съответната карта!

Заявките за това, че пропуските няма да бъдат употребявани, би трябвало да бъдат получени до сряда, 04.03, в това число, а в четвъртък, 05.03, посочените като свободни места ще бъдат пуснати в свободна продажба за съответния дуел.

Благодарим ви за оказаната поддръжка!

Към 14.00 ч. през днешния ден, 02.03, са продадени 1550 билета за идния мач със Лудогорец!

Един за всички, всички за Левски!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР