Ръководството на Левски се надява в близките дни да финализира

...
Ръководството на Левски се надява в близките дни да финализира
Коментари Харесай

Левски подменя изцяло халфовата линия, сините водят финални преговори с полузащитник

Ръководството на Левски се надява в околните дни да завърши още един трансфер. " Сините " водят договаряния с халф, чието име се пази в загадка на този стадий.

ТОПСПОРТ научи, че става дума за полузащитник, който е с отбранителни функционалности. На " Герена " се надяват договорката да бъде финализирана в околните часове и даже въпростният състезател да се появи на лагера в Сандански.

Левски бе доста покрай чешкия национал Йозеф Хушбауер. Полузащитникът бе договорил персоналните си условия със " сините ", само че до трансфер не се стигна. Столичани преложиха за правата му 300 хиляди евро, само че Славия (Прага) получи по-добро предложение от Динамо (Дрезден) и го продаде на клуба от Втора Бундеслига.

С възможното привличане на въпростният халф, Петър Хубчев възнамерява да подмени напълно халфовата си линия за втория полусезон на шампионата. На " Герена " към този момент пристигнаха Симеон Славчев и Стайн Спиерингс, който са гласени за титуляри. Не е изключено, в случай че всичко по привличането на отбранителния полузащитник мине по проект, Левски да се откаже от Хали Тиам, който има контракт до края на сезона.
 Хали Тиам ще последва ориста на Яблонски и Кабрал, в случай че не подпише нов контракт с Левски
Хали Тиам ще последва ориста на Яблонски и Кабрал, в случай че не подпише нов контракт с Левски

Сенегалецът скоро би трябвало да реши дали ще подпише нов контракт със " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР