Ръководството на Левски пусна VIP билети за предстоящото дерби с

...
Ръководството на Левски пусна VIP билети за предстоящото дерби с
Коментари Харесай

Левски пусна VIP билети за дербито с ЦСКА

Ръководството на Левски пусна VIP билети за идното дерби с ЦСКА в събота от 14,45 часа на стадион „ Васил Левски”. Мачът може да наблюдавате в директно предаване по DEIMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Всичко най-интересно към срещата може да намерите и в Gong.bg.

Ето какво оповестиха „ сините” на формалния си уебсайт:

Уважаеми последователи,

Ръководството на ПФК „ Левски “ пуска в продажба билети за VIP ложите в Сектор А на Национален стадион „ Васил Левски “ за домакинския мач на „ Левски “ против „ ЦСКА-София “ от 21-ия кръг на ППЛ. Срещата е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на Национален стадион „ Васил Левски “. Цените на пропуските са 77 лева и могат да бъдат закупени от уеб страницата на Еventim или да бъдат поръчани на email [email protected].

В продажба са и билетите за ложи 3, 4, 6 и 7 в бранш А. Цената им е 30 лева

ПФК „ Левски “ има удоволствието да даде нова опция за децата и техните родители – напълно фамилни и обезопасени блокове ситуирани в бранш Б и в бранш Г („ Лъвчета “). Цените на билетите за тях са следните – за един родител с до две деца - 10 лева и за двама родители с до две деца - 15 лева

Цените на билетите за браншове А и В са 15 лева, а за Б и Г – 10 лева

Билети се продават в формалния магазин на ПФК „ Левски “ в бранш "A " на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуща си онлайн, незабавно по-късно можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В мощ остава новата абонаментна акция на ПФК „ Левски “,- „ ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ “. Запазете своето място за всички домашен срещи на обичания тим през пролетния полусезон и мачовете от шампионата за Купата на България. Повече детайлности (ТУК).

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 15 лева

Сектор В - 15 лева

Сектор Б – 10 лева

Сектор Г – 10 лева

Сектор Б – Семеен бранш:

1 родител с до 2 деца - 10 лева

2 родители с до 2 деца - 15 лева

Сектор Г – Семеен бранш:

1 родител с до 2 деца - 10 лева

2 родители с до 2 деца - 15 лева

Сектор А, Ложи 3, 4, 6 и 7 - 30 лева

Сектор А, VIP ложи – 77 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР