Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за домакинството на

...
Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за домакинството на
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец

Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за семейството на Лудогорец. Срещата от четвъртфиналите за Купата на България е на 5 март от 19:00 часа на " Герена ".

Ето какво пишат от клуба:

" Уважаеми последователи,

билетите за домакинския мач на " Левски " против " Лудогорец " от 1/4-финалите в шампионата за Купата на България са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 5 март, четвъртък, от 19:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Билети се продават в формалния магазин на ПФК " Левски " в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

От петък, 28 февруари билети ще се продават на касите пред Сектор " А " от 10:00 до 19:14 часа. В деня на мача (05.03.) билети ще се продават още на касите пред Сектор " A ", на улица " Тодорини кукли " №47 и на улица " Река Велека " (арката пред Сектор " А " ) от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуща си онлайн, незабавно по-късно можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В мощ остава новата абонаментна акция на ПФК " Левски ",- " ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ ". Запазете своето място за всички домашен срещи на обичания тим през пролетния полусезон и мачовете от шампионата за Купата на България. Повече детайлности (ТУК).

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!.

В мощ остава акцията на ПФК " Левски ", целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. В мача против " Лудогорец " още веднъж ще бъде отворен Блок 3 в Сектор " A " - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева Пропуските са с закрепен вход 1 на бранш " A ".

Обръщаме особено внимание на последователите в Сектор " А ", че на полувремето на дуела към формалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор " А ", (Блок 3 - фамилен сектор) -1 родител с до 2 деца на възраст до 14 година - 10 лева

Сектор " А ", (Блок 3 - фамилен сектор) - 2 родители с до 2 деца на възраст до 14 година - 15 лева

Сектор " A " (Блок 5, 6 и 7) - 17 лева

Сектор " A " (Блок 3 и 4) - 20 лева

Сектор " A " (Блок 1 и 2) - 25 лева

Сектор " A " (Блок 7777) - 30 лева

Сектор " A " (Ложа 2 и 3) - 50 лева

Сектор " A " (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг) - 100 лева

Сектор " В " - 15 лева

Сектор " Б " - 10 лева

Сектор " Г " - 10 лева (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор " Г " един час преди началото на мача ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР