Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за дербито с

...
Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за дербито с
Коментари Харесай

Левски обяви цените на билетите за дербито с Лудогорец

Ръководството на " Левски " пусна в продажба билетите за дербито с Лудогорец в неделя от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Разликата сред двата отбора в класирането е пет точки и при триумф на " сините " възможностите им за купата стават напълно действителни.
Футболистите на Георги Дермеджиев ще чакат голяма поддръжка от публиката на ст. " Георги Аспарухов ", защото с резултатите си в последните дуели завишиха упованията към себе си.
Пропуски ще се продават във феншопа на бранш " STRABAG " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " всеки ден от 10:00 до 19:14 часа.
Желаещите ще могат да си закупят билет също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.
В деня на мача (10.03.) билети ще се продават на касите пред Сектор " STRABAG " и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.
Ръководството оповестява, че няма да е допустимо свободно прекосяване сред обособените браншове на територията на спортното оборудване, което значи на и към стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “.
Това значи, че закупилите си билет за определения от тях бранш, ще могат да влизат към стадиона от избраните за този бранш подстъпи към оборудването.
формалния уебсайт на Левски.
Цени на пропуските за срещата:
Сектор " STRABAG " - 12 лева (Блок 3), 18 лева (Блок 5 и 6), 21 лева (Блок 3 и 4), 23 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 35 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор " В " - 12 лева
Сектор " Б " - 9 лева
Сектор " Г " - 9 лева (гости)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР