Ръководството на Левски прибягна до нестандартен ход, за да накара

...
Ръководството на Левски прибягна до нестандартен ход, за да накара
Коментари Харесай

Левски подновява договорите на Прохазка и Панайотов, за да ги продаде


Ръководството на Левски прибягна до ексцентричен ход, с цел да накара двама от халфовете с изтичащи контракти да ги удължат. Става дума за Васил Панайотов и Роман Прохазка. Контрактите и на двамата са до края на сезона, а те към този момент имат право да договарят с други тимове, в които да преминат след края на акцията.

" Сините " не желаят да ги изпускат без пари и по тази причина са им дали обещание, че в случай че възобновят договорите си, ще ги продадат при първата преференциална офера, твърди " Тема спорт ". По този метод на " Герена " ще получат известна сума за играчите и няма да позволен те да си тръгнат без пари.

Левски е предложил едногодишен контракт на Роман Прохазка. Преговорите сред двете страни обаче вървят мъчно. Треньорът Делио Роси държи да има словака в състава си. Той е единственият, който е почнал като титуляр във всички 22 мача на " сините " в Първа лига.

Предложението към Васил Панайтов се бавеше. Към него имаше сериозен интерес през зимата от Риека, Асколи и Ним, само че столичани отхвърлиха опцията да го продадат тогава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР