Ръководството на Левски представя новия екип на тима за сезон

...
Ръководството на Левски представя новия екип на тима за сезон
Коментари Харесай

Левски върна легендарното Л на екипите си и направи нещо революционно в историята си

Ръководството на Левски показва новия екип на отбора за сезон 2019/2020 година. Това ще се случи във вторник, 9 юли, на специфична конференция на стадион " Георги Аспарухов ". Шефовете на " сините " и хората в клуба дълго време работиха, с цел да изненадат прелестно своите почитатели. Именно поради това беше сниман последните дни и специфичен видео клип на новата естрада, с който да се разпространява още повече новата екипировка на столичани, която би трябвало да се продава скоро в формалния магазин на Сектор " А " на " Герена ". Ясно е, че оборудването е на компанията Найк, а също по този начин, както Sportal.bg заяви през предходната седмица, на екипите ще има нов общоприет спонсор - Национална лотария, който заменя досегашния подобен - Efbet. Надписът на фланелките ще бъде - четирите седмици, което е логото на новия спонсор.
 Левски отпътува на предварителен лагер в Австрия @@@
Най-хубавата вест за всички, обичащи Левски, е напълно друга. Легендарното " Л " се завръща на гърдите на екипите на 26-кратните първенци. През последните пет сезона " сините " играха с емблема на гърдите, като за последно признака на клуба - " Л " беше част от екипите през сезон 2013/2014 година. През лятото на 2014 година " сините " сложиха юбилейната емблема за 100-годишнината, след което тя беше леко изменена, като се махна 100-цата, а на нейно място беше поставена годината на основаване на клуба - 1914. Освен това нещо революционно ще има в историята на " сините ", защото към този момент имената на играчите на гърба на фланелките ще бъдат изписани на кирилица в Първа лига и Купата на България, до момента в който за Лига Европа ще бъдат на латиница, както е по предписание. За първи път обаче " сините " ще изписват имената на своите звезди на роден език, откакто до момента постоянно е било на латиница. Това лято са били направени специфичен шрифт и специфични номера за екипите, които ще бъдат демонстрирани на следващия ден.
 Левски се прибра от лагер в Австрия @@@
Шефовете на " сините " ще показват общо три екипа, като естествено първият екип ще бъде в титулярното кралско синьо, вторият в жълто, а третият в изненадващо и нетипичното за отбора - черно. На самите екипи ще има още няколко изненади, които управлението на Левски се надява, че ще се харесат доста на почитателите и те да бъдат стимулирани да се снабдят с новата екипировка. Очаква се цената на фланелките да бъде към 89 лв., само че това ще бъде оповестено публично от босовете.
 Футболистите нa Левски с открита подготовка след лагера в Добринище @@@
Още със старта на подготовката беше даден знак, че отборът на Петър Хубчев ще има съществени промени в оборудването, защото на първото занятие се видя, че " Л " -то се завърна на гърдите на подготвителните тениски. Полото за свободно време, което беше употребявано от началото на лагера, също е с " Л " на гърдите. Както е известно, на подготовката футболистите на Хубси изиграха четири инспекции, само че всичките те със остарелия екип от сезон 2018/2019, на който ликът на Георги Аспарухов - Гунди беше главния подробност.

Интересното е, че след завръщането на " сините " от Австрия се видяха промени в подготвителните екипи. При първата подготовка на Асен Чандъров и Здравко Димитров в Левски дребното лого на досегашния общоприет спонсор Efbet под " Л " -то на гърдите беше заменено с четирите седмици на
лотарията. Освен това Sportal.bg научи, че преди няколко дни е била направена изключителна поръчка за екипировка на тима на стойност от 70 000 лв., само че не от СпортДепо, който доставя стоката на 26-кратните първенци. Причината за това е, че пристигналата екипировка това лято към този момент била брандирана със остарелия спонсор, само че поради смяната в проектите на Васил Божков, Милен и Димитър Ганеви, които взеха решение на гърдите на екипите на грее името на тяхната компания, трябвало да се прави нова поръчка, която се чака да е на линия за мачовете с Ружомберок.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР