Ръководството на Левски подема кампания #ЛевскарДаСи, която ще продължи в

...
Ръководството на Левски подема кампания #ЛевскарДаСи, която ще продължи в
Коментари Харесай

Левски подема национална кампания

Ръководството на Левски подема акция " #ЛевскарДаСи ", която ще продължи в цяла година. Целта е почитателите да споделят насладата от футбола на стадиона.

В нея ще вземат участие сегашни и някогашни футболисти на " сините ", деца от школата и последователи.

 Давид Яблонски: Вижда се смяната при Делио Роси
Голмайсторът на Левски: Готови сме за победа над ЦСКА!

" Моята първа задача е да възпрепятствам головете в нашата врата ", съобщи Давид Яблонски

Ето цялото известие на " сините " без редакторска интервенция:

Кампанията " #ЛевскарДаСи " ще продължи цяла година и е ориентирана към шерването на насладата от футбола на стадиона.

В нея ще вземат участие сегашни и някогашни футболисти, децата от школата на Левски, както и последователите на тима. Кампанията е в синхрон и с посланието на интернационалната самодейност на UEFA " Не на расизма ".

Нашата цел е да превърнем всеки футболен мач в празник. Нека дружно върнем позитивните страсти на стадиона, които да заредят последователи и играчи с адреналина на споделената пристрастеност към играта.

Публиката постоянно е била най-голямото благосъстояние на Левски и от 1914 година до в този момент е извела тима си до многочислени победи и върхове. Нека с героите от първия клип Божидар Митрев, Жорди Гомез, Роман Прохазка, Христо Йовов и 7-годишния Алекс, ние всички се обединим към концепцията, че аудитория и играчи са един тим, като единствено взаимното почитание и поддръжка ще ни създадат по-силни.

Агресията, омразата и разделянето нямат място на стадиона на Левски. Любовта към синия тим е това, което е обединявало, сплотява и ще сплотява всички хора със сини сърца. Тя се предава от татко на наследник и по тази причина дано още веднъж дружно превърнем всеки един мач на обичания тим в същински състезателен празник за дребни и огромни.

Левскар да си, братко, е чест! #ЛевскарДаСи

Подкрепете Левски на следващия ден на стадиона!

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР