Ръководството на Левски отдаде почит на голямата синя легенда Александър

...
Ръководството на Левски отдаде почит на голямата синя легенда Александър
Коментари Харесай

Левски отдаде почит към Сашо Костов

Ръководството на Левски отдаде респект на огромната синя легенда Александър Костов. Днес се навършват 85 години от рождението на славния футболист, който умря напролет на 2019 г. 

" Днес един от най-ярките знаци на левскарството Александър Костов трябваше да навърши 85 години. Човекът, който знаеше какво значи да обичаш, уважаваш и носиш в сърцето си „ синята “ концепция ни напусна на 15 април 2019 г. 

Днес неналичието му се усеща все по този начин осезаемо, а думите му, че " левскарският дух в никакъв случай няма да почине " отекват все по-силно. Ще помним постоянно усмивката, която не слизаше от лицето му, макар тежко претърпените загуби на другари и компликациите, през които мина. Ще помним уроците и тези мигове, в които се връщаше обратно в спомените си.

Зад гърба си Сашо Костов остави присъединяване на международните шампионати в Чили и Англия. Има 330 мача и 83 гола за „ сините “. Три пъти бе първенец на България и петкратен притежател на Купата.

Сашо Костов бе от тези играчи, които не можеха да останат незабелязани. Затова и остава със златни букви в историята на клуба като един от главните стълбове, които крепят левскарските полезности. Отиде си на малко повече от четири по 20, както обичаше да споделя той. Отиде си, с цел да продължи да ни преподава какво е да си левскар! Почивай в мир, бате Сашо! Ние в никакъв случай няма да те забравим! ", написаха " сините ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР