Ръководството на Левски оповести наказанието, което европейската футболна асоциация наложи

...
Ръководството на Левски оповести наказанието, което европейската футболна асоциация наложи
Коментари Харесай

УЕФА поряза жестоко Левски

Ръководството на Левски оповести наказването, което европейската футболна асоциация наложи на клуба след мачовете с Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа. За идващото си домакинство в Европа стадион " Виваком сцена - Георги Аспарухов " ще бъде отчасти затворен, а на затворения бранш ще бъде подложен банер с надпис #EqualGame.

``
реклама

Ето какво пишат " сините " на уеб страницата си:

Уважаеми последователи,  

Уведомяваме Ви, че Дисциплинарната комисия към Европейската футболна асоциация се произнесе по отношение на установените нарушавания на първата среща от първия прелиминарен кръг на Лига Европа " Ружомберок " - " Левски " на 11.07.2019 година в Словакия, като постанови следното:

1.За расистко държание в трибуната на гостуващия тим:



- Частично затваряне на стадиона за идващото домакинство на клуба от европейските шампионати - затваряне на сектор/сектори с не по-малко от 3000 седящи места.

- Поставяне на банер на УЕФА " #EqualGame " на сектора/секторите, които ще бъдат затворени по време на идващото домакинство на клуба от европейските шампионати -

2. За получени 5 или повече картона по време на срещата с " Ружомберок " на 11.07.2019 година - санкция в размер на 4500 евро. 

Защитата на клуба пред Дисциплинарната комисия на УЕФА бе водена от изпълнителния шеф на клуба Павел Колев и юрист Ивайло Ивков. Благодарение на тяхната работа ПФК " Левски " получи допустимо най-лекото наказване за нарушаването, което е рецидив за клуба пред Европейската футболна асоциация.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР