Ръководството на Левски официално осъществи пети трансфер след смяната на

...
Ръководството на Левски официално осъществи пети трансфер след смяната на
Коментари Харесай

Седрик Унтонджи подписа краткосрочен договор с Левски

Ръководството на Левски публично реализира пети трансфер след промяната на властта в столичния гранд. " Сините " подписаха контракт с френския централен бранител Седрик Унтонджи, който изкара къс експериментален интервал на " Герена ".
 Стефан Аладжов отчаян от представянето на Левски в дербито против Лудогорец
Легенда на Левски: С тази игра нека не изпуснем и третото място

" Лудогорец завоюва справедливо дербито против нас ", счита Стефан Аладжов

Снажният защитник е с договор до края на акцията, само че в случай че се показа на равнище в плейофната фаза на Първа лига, той ще получи предложение и за още два сезона с вековниците.

Според сътрудниците ни от " Спортал ", Унтонджи е пуснат да се прибере до своята родината, с цел да си вземе багажа, като още на следващия ден ще бъде в София. Очаква се той да бъде показан и разгласен публично от столичани, когато се завърне в България.

За последно 25-годишният футболист е бил част от американския отбор - Ню Йорк Сити, само че още в първия си мач за " небесносините " къса менискус. Седрик стартира кариерата си в Рен, а по-късно бива преотстъпван в Шатору и Оксер. Следва и неговият най-силен интервал като експерт за Газалек Аячо, където в 35 срещи отбелязва и две попадения.
 Левски се радва на най-голяма фенска поддръжка в България Обновена
Левски се радва на най-голяма фенска поддръжка в България

Общо 77 540 души са посетили мачовете на " сините " на " Герена "

Макар и роден в Тулуза (Франция), Унтонджи е избрал да пази цветовете на Бенин. За националния отбор на африканската страна има шест мача, като дебютира в другарски дуел против Мавритания на 25 март, 2017 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР