Ръководството на Левски очаква пристигането на италианския специалист Делио Роси,

...
Ръководството на Левски очаква пристигането на италианския специалист Делио Роси,
Коментари Харесай

В Левски очакват Делио Роси

Ръководството на Левски чака идването на италианския експерт Делио Роси, който би трябвало да парафира публично контракт за две години, след което да бъде показан на следващия ден пред медиите и футболистите. Шефовете на столичани са мощно разочаровани от провалянето с 0:2 от Верея, като се надяват с идването на някогашния ментор на Лацио тимът да се вдигне в най-кратки периоди, откакто загуби към този момент пет точки в първите си три мача.

Роси изгледа от Рим загубата на "сините ", само че отхвърли да разяснява видяното от него. "Не искам да разясня нищо. Гледах Левски, само че няма да приказвам. Все още нямам подписан контракт. Подготвям се за пътуването към София, като в България ще разберете всичко. Същото се отнася и за моите помощници ", показа Роси пред Sportal.bg.

Адвокатът на италианския треньор Лука Пердоми, който е и негов управител, също ще пътува за родната столица, като се чака да остане до на следващия ден вечер в България. Това демонстрира, че проблеми за подписването на контракт сред Делио Роси и Левски няма.

Бившият треньор на Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Сампдория, Фиорентина и Болоня идва към 18:00 часа българско време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР