Ръководството на Левски не успя да уреди с картотека бразилския

...
Ръководството на Левски не успя да уреди с картотека бразилския
Коментари Харесай

Стана ясно защо Дарлан не дебютира срещу Локомотив

Ръководството на Левски не съумя да уреди с картотека бразилския халф Дарлан за снощното домакинство на Локомотив (София). Групата на тима за столичното дерби пък остана незапълнена - бе от 19 индивида при 20 разрешени. Сините до последно се надяваха, че Дарлан ще бъде разполагаем на Николай Костов.

Това обаче не стана поради проблеми с документите на 25-годишния футболист. Дефанзивният полузащитник бе притеглен от сините при започване на предходната седмица. Той дойде като свободен сътрудник, откакто за последно бе носил екипа на Гремио.
 Левски - Локомотив (София) 6:0 в мач от efbet Лига
Без благосклонност! Левски разруши Локо (София) с 6:0!

Вижте детайлности

Треньорът на Левски се надява да може да разчита на Дарлан за идващия турнирен мач. На 6 август, неделя, столичани гостуват на Локомотив (Плодив) а дуелът на " Лаута " стартира в 21:15 часа.

Бразилецът не е в групата за конфликтите с Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той обаче ще бъде записан за идната фаза, в случай че отборът доближи до нея.

В Скопие Левски реализира удобен задатък от 2:0. Реваншът против северномакедонците на " Георги Аспарухов " е в четвъртък, 3 август, от 20:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР