Ръководството на Левски излезе с позиция относно информациите, че сметките

...
Ръководството на Левски излезе с позиция относно информациите, че сметките
Коментари Харесай

Левски излезе с позиция за запора от НАП

Ръководството на Левски излезе с позиция по отношение на информациите, че сметките на клуба са запорирани от Национална агенция за приходите. От " Герена " още веднъж скачат на медиите, за следващата " спекулативна " вест, само че в това време признават, че въпросната сметка в действителност е под запор.

Ето цялата позиция на " сините ":

Левскари,

Акцията " Нито ден без нечиста сделка " продължава. Обикновено не им обръщаме внимание, тъй като идват от медии без значима публика и с явен адресант. Днешната отново е от такава " медия ", обаче е сериозна, тъй като визира финансовото положение на " ПФК Левски " АД, а това е сензитивна тематика за всички нас поради ситуацията, в което бяхме преди по-малко от година. Сега всъщност:

Сметките на " ПФК Левски " са запорирани от януари 2017 година От този миг оперативната активност на клуба поради огромните отговорности се реализира през сметка на дъщерно сдружение. Въпросният запор, който се популяризира в интернет, е на сметки, които " ПФК Левски " откри единствено преди седмица с една-единствена цел - да даде на своите последователи несъществуващата до момента опция да платят с кредитна карта при покупка на клубни продукти в онлайн магазина ни.

И в този момент най-важното: Още през февруари сме постигнали договореност с Национална агенция за приходите за насъбраните отговорности и тяхното разсрочване, като съглашението се обслужва постоянно и в период от " ПФК Левски ". Това е елементарно проверимо. Запорирането на новооткритите сметки е част от процедура, която е наложителна по закон, само че по никакъв метод няма да навреди на клуба. Дори в противен случай - въз основата на това, че е правилен длъжник към страната, " Левски " е напълно покрай това запорът върху сметките му да бъде вдигнат и за първи път от три години да стартира да оперира пълноценно. Останалото са спекулации, примесени с известна неначетеност, като на ниска цена опит да се дестабилизира клубът. Естествено, несполучлив. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР