Ръководството на Левски излезе с остра критика относно извън чисто

...
Ръководството на Левски излезе с остра критика относно извън чисто
Коментари Харесай

Левски с остра атака към отбора, наскоро преместил се в София за извънфутболните методи на червените

Ръководството на Левски излезе с остра рецензия по отношение на отвън чисто футболните способи и похвати, с които си служи " тима, неотдавна преместил се в София ". В формалната си страница във " Facebook " " сините " пишат, че за разлика от " тима, неотдавна преместил се в София ", те не имат лични медии и нямат публицисти на ведомост.

Ето какво пишат от Левски на формалната си страница във " Facebook ":

Стига подправени вести!

През миналите почивни дни към националните празници станахме очевидци на извънредно висока интензивност в публикуването на злонамерени и подправени вести по адрес на нашия клуб. Статии със заглавия като „ Феновете на Левски с провокация против Спас Русев по време на мача с Берое “, „ Има ли водач в Левски? “, „ Защо се сърдите на Наско? Викайте Кокала, че става ужасно! “, „ Левски на Делио Роси ще продължава да се мъчи “ и скоропостижното от през вчерашния ден „ Футболна шизофрения “ заливат медийното пространство с освен това от целенасочена агитация, словесна експанзия и подправени вести.

Това си е очевидна медийна офанзива. Тази офанзива по адрес на нашия клуб продължава от доста дълго време, а в последно време се ускорява от ден на ден. Защо ли? За разлика от тима, неотдавна преместил се в София, ние не притежаваме личен вестник, нямаме „ публицисти “ на ведомост и не имаме вяра, че генерирането на подправени вести е част от футболното съревнование. Но ние одобряваме хулите като комплимент, тъй като са израз на боязън. Явно чистата победа на футболния терен не е цел почтена за почитание.

Налага се стандарт, че е нужно футболът да бъде съпроводен с целенасочени дейности за обезверяване на последователите с мятане на тиня, със клеветничество, със съдийска помощ или допинг, със скритото издигане на претенденти за ръководители на българския футбол. И всичко това единствено, с цел да се потвърди, че една неистина повторена хиляда пъти, може да се трансформира в истина. Но може ли? Ние знаем, че в случай че поискаш може да пребоядисаш кожата си, само че да смениш характера си е невероятно. Затова одобряваме предизвикването.

Продължавайте да хулите. Рано или късно обаче ще ви се наложи очи в очи да докажете своята теза. А дали сте подготвени за следствията, в случай че тя не издържи теста? Истината постоянно излиза на яве и постоянно побеждава. А на лъжата краката са къси!

Стига подправени вести!

ПФК Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР