Ръководството на Левски излезе с официална позиция относно новината от

...
Ръководството на Левски излезе с официална позиция относно новината от
Коментари Харесай

Левски с официална позиция относно новината за запорираните сметки на клуба

Ръководството на Левски излезе с публична позиция по отношение на новината от през днешния ден, че сметките на клуба са запорирани. Новината бе оповестена от множеството електронни медии в България, които се базират на документ, който се е появил в обществените мрежи.

Декларацията на "сините ":

Левскари,

Акцията “Нито ден без спекулация” продължава. Обикновено не им обръщаме внимание, тъй като идват от медии без значима публика и с явен адресант. Днешната отново е от такава ”медия”, обаче е сериозна, тъй като визира финансовото положение на “ПФК Левски” АД, а това е сензитивна тематика за всички нас поради ситуацията, в което бяхме преди по-малко от година. Сега всъщност:

Сметките на “ПФК Левски” са запорирани от януари 2017 година От този миг оперативната активност на клуба поради огромните отговорности се реализира през сметка на дъщерно сдружение. Въпросният запор, който се популяризира в интернет, е на сметки, които “ПФК Левски” откри единствено преди седмица с една-единствена цел – да даде на своите последователи несъществуващата до момента опция да платят с кредитна карта при покупка на клубни продукти в онлайн магазина ни.

И в този момент най-важното: Още през февруари сме постигнали договореност с Национална агенция за приходите за насъбраните отговорности и тяхното разсрочване, като съглашението се обслужва постоянно и в период от “ПФК Левски”. Това е елементарно проверимо. Запорирането на новооткритите сметки е част от процедура, която е наложителна по закон, само че по никакъв метод няма да навреди на клуба. Дори в противен случай – въз основата на това, че е правилен длъжник към страната, “Левски” е напълно покрай това запорът върху сметките му да бъде вдигнат и за първи път от три години да стартира да оперира пълноценно. Останалото са спекулации, примесени с известна неначетеност, като на ниска цена опит да се дестабилизира клубът. Естествено, несполучлив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР