Ръководството на Левски излезе с жест към привържениците на отбора

...
Ръководството на Левски излезе с жест към привържениците на отбора
Коментари Харесай

Левски пусна билети по левче за мача с Верея

Ръководството на Левски излезе с жест към последователите на тима за идния мач с Верея в шампионата на Първа лига, който е този петък от 19,45 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

От клуба оповестиха алегорична цена от 1 лев за срещата за всички браншове на оборудването. Вижте какво гласи известието в уеб страницата на " сините ":

" Левскари, в последните месеци към клуба се възражда една позабравена сила. Връща се вярата в левскарския дух. В оня неумирим порив към върха, до който може да достигнеш единствено постигайки хармоничната заварка сред тим и последователи. Именно този подтик ни въодушеви и оказа помощ да замечтаем за нови незабравими " сини " мигове. Знаем, че те предстоят и знаем, че ще ги реализираме дружно. Имало ги е и отново ще ги има.

За никого не е вест, че " синята " аудитория господства и отвън границите на " Герена ". За никого не е загадка, че тимът на народа е увличал и продължава да увлича хиляди последователи. За всички нас в клуба обаче бе изключително прекарване да проследим пътя на левскарската аудитория в гостуванията на Етър и Лудогорец, на които хиляди развяти сини шалчета, трансфораха Левски в хазаин даже отвън София. Видяхме оцветени в синьо автомагистрали, опашки по бензиностанции и крайпътни заведения с цели групи другари и фамилии, споделящи любовта към Левски. Видяхме, повярвахме и разбрахме, че Левски е нещо друго. Левски е семейство! Левски е обич и метод на живот или както всички левскари споделят един тим... а в действителност всичко!

Силно повлияни от тази магия, взехме решението да се отблагодарим на всички вас освен следвайки и материализирайки вашето ентусиазъм с игра на терена, а отговаряйки ви и с един жест. На предстоящето домакинство на Верея в петък, 26.10, ПФК Левски ще отвори необятно вратите на стадиона и ще предложения всички " сини " сърца на празник. Защото Левски играе и тъй като всички би трябвало да сме дружно. Да се обединим и да продължим битката. Бъдете до нас! Доведете другар! Елате със своето семейство! За да застанем един до друг в името на Левски!

Всеки последовател ще може да посети дуела против СИМВОЛИЧНАТА СУМА ОТ 1 ЛЕВ (цената на билетите ще важи за всички браншове без ВИП-а в Сектор " А " ).

 Левски към почитателите: Безрезервната ви поддръжка може да бъде единствено източник на ентусиазъм и религия
Левски към почитателите: Безрезервната ви поддръжка може да бъде единствено източник на ентусиазъм и религия

" Сините " благодариха на последователите след провалянето от Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР