Ръководството на Левски избра Ивайло Петков за спортен директор на

...
Ръководството на Левски избра Ивайло Петков за спортен директор на
Коментари Харесай

Бивш национал стана спортен директор на Левски

Ръководството на Левски избра Ивайло Петков за състезателен шеф на клуба. Бившият национал на България стартира работа на стадион " Георги Аспарухов ", откакто се контракти с изпълнителния шеф Павел Колев. Именно той ще има отговорността да направи към този момент закъснялата селекция на " сините ", от която съществено се нуждае Петър Хубчев. 43-годишният някогашен бранител е определен от столичани измежду трима претенденти за тази позиция. Имащият 64 мача и 3 гола с екипа на България Петков, който се изявява като футболен сътрудник след края на кариерата си, беше две години изпълнителен шеф на Дунав (Русе), само че напусна " драконите " през юни 2018 година.

Ивайло Петков е троент първенец на България с екипа на Литекс - 1997/98 година, 2009/10 година, и 2010/11 година, а през 2004 година победи с купата на Турция, като футболист на гранда Фенербахче. Във визитката си той има също по този начин една Купата на България - 2009 година, и една Суперкупа на България - 2010 година, като и двете са с екипа на Литекс.
 Славия - Дунав Русе 0:2 @@@

Роденият Долни Дъбник Петков стартира спортната си кариера в Чавдар (Бяла Слатина) през 1993 година, след което минава поредно през тимовете на Спартак (Плевен), Литекс, Истанбулспор, Фенербахче, Кубан (Краснодар) и Анкарагюджу, преди да приключи кариерата си в Ловеч през 2011 година. Той има два мача на последното международно състезание на България през 1998 година във Франция, както и две срещи с " трикольорите " на последното ни европейско състезание - 2004 година в Португалия.

" Ръководството ми показа концепцията за развиване на ПФК Левски и бях поканен да стана от нея. За мен е огромна чест да бъда в клуб като „ Левски “ и благодаряя за доверието, което ми гласоподава управлението. Надявам се с общите старания на всички в Левски да изведем тима там, където му е мястото “, съобщи за www.levski.bg Ивайло Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР