Ръководството на Левски и тръст Синя България отчетоха успешно начало

...
Ръководството на Левски и тръст Синя България отчетоха успешно начало
Коментари Харесай

На Герена отчетоха успешен старт на кампанията Учи с Левски

Ръководството на Левски и концерн " Синя България " регистрираха сполучливо начало на акцията " Учи с Левски " и дадоха обещание тя да продължи. Близо 50 деца и техните фамилии се срещнаха с изпълнителния шеф Павел Колев преди срещата с Ботев Враца и научиха забавни неща, свързани с историята на обичания им футболен клуб.

" Съвместната акция на Левски и Тръст Синя България " Учи с Левски " получи своя формален старт през уикенда, а на " Герена " за наше наслаждение се стекоха близо 50 деца и техните фамилии. Те се срещнаха с изпълнителния шеф на клуба Павел Колев, а тематиката, по която протече диалогът бе обвързвана със основаването на обичания ни клуб и първите години от неговото битие.
 Левски започва нова акция: Ела на
Левски започва нова акция: Ела на " Герена ", учи с Левски

Преди всеки домашен дуел на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " ще се организират срещи с дребните последователи

Обратната връзка, която получихме, бе повече от вдъхновяваща. Децата взимаха присъединяване, отговаряха на въпроси, питаха, а множеството от тях зададоха и въпроса " по кое време ще се забележим отново ". Това, скъпи левскари, ще се случи напълно скоро.

Както към този момент обявихме, събитията от акцията, обърната напълно към най-малките, ще се организират преди всеки домашен дуел на " Герена ". На тях децата ще получават селектирана информация, поднесена с интерактивна част, която да ангажира тяхното внимание и да ги кара да се поинтересуват и заобичат както историята на своя клуб, по този начин и тази на патрона му и на всички българи, обвързали живота си в името на тяхното бъдеще.

Срещите ще са ориентирани към деца до 12-годишна възраст и ще протичат в границите на до 45 минути, тъй че да им бъде занимателно, прелестно и удобно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като почтени българи, употребявайки светлия образец на героите от предишното.

Следващата среща от акцията " Учи с Левски " ще се организира преди домакинския мач с Арда, а в допълнение ще обявим детайлности за тематиката, специфичния ни посетител и мястото на срещата ни. Ще ви чакаме!

Елате на " Герена ", с цел да учим и да се забавляваме дружно! ", оповестиха от клуба.
 През 1911 отхвърлили молбата Левски да бъде регистриран, тъй като създателите били малолетни
През 1911 отхвърлили молбата Левски да бъде регистриран, тъй като създателите били малолетни

" ФК 13 е най-старият столичен клуб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР