Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов постигнаха договорка за

...
Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов постигнаха договорка за
Коментари Харесай

Левски скъса с още един от ненужните на Роси

Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов реализираха сделка за анулиране на контракта на юношата на " сините ", който ще продължи кариерата си в чужбина, заяви Българска телеграфна агенция. Той отпътува през днешния ден за Полша, където би трябвало да премине медицински проучвания в локален клуб.

Ангелов беше притеглен на " Георги Аспарухов " от Верея през лятото от старши треньора Николай Митов и спортния шеф Даниел Боримиров. 27-годишният халф влезе като запаса на голмайстора Жуниор Мапуку при успеха над Сутиеска с 3:1 в шампионата Лига Европа, а на реванша изигра цялостен мач и оказа помощ за 0:0. След това Ангелов записа по 90 минути при нулевото тъждество против Локомотив (Пловдив) и успехите с по 2:0 против Витоша и Дунав, само че след идването на Делио Роси няма и минута за " сините " на терена. 

През кариерата си Георги Ангелов мина през Банско, Монтана и Верея, като точно с екипа на старозагорците се разписа от дузпа във вратата на Левски в баража за евротурнирите в края на предишния сезон. Дни по-късно той разтрогна с Верея и се върна в родния си клуб.

Ангелов е петият футболист, който напуща " сините " тази зимата. Досега си потеглиха Франсис Нар, Бабатунде Адениджи, Симон Сандберг и Мики Орачев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
 



 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР