Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от

...
Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от
Коментари Харесай

Левски предлага нови договори на трима

Ръководството на Левски е предложило нови контракти на трима от футболистите с изтичащи договори през лятото. Върху офертите на “сините” към този момент умуват Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов, който сега е контузен. Очаква се до края на месеца въпросните играчи да удължат договорите си с клуба.

В същото време обаче други трима съществени футболисти към момента не са получили оферти за нови договори. Двама от тях са в графата “твърди титуляри”. Става дума за халфа Мартин Райнов и за вратаря Милан Миятович. Последният няма паспорт от Европейски Съюз и това прави ситуацията му на “Герена” нестабилно, откакто БФС забрани по родните терени да играят вратари, които не са от Европейския съюз. Забраната влиза в действие от новия сезон и действително, в случай че нещата не се трансформират, Миятович няма да има право на картотека за Първа лига, в случай че остане в Левски.

Филипе Нашименто също не е получил предложение от управлението. Това надали ще стане, въпреки португалецът в последно време да играе по-често със синята фланелка. Заплатата му обаче е много огромна и на “Герена” имат вяра, че биха намерили по-добър чужденец за парите, които влагат в халфа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР