Ръководството на Левски е набелязало идеален конкурент на титулярния си

...
Ръководството на Левски е набелязало идеален конкурент на титулярния си
Коментари Харесай

Левски се конкурира с тимове от Серия А за вратар

Ръководството на Левски е набелязало съвършен съперник на титулярния си вратар Николай Михайлов. Според информациите от Румъния, "сините " желаят да се подсилят с някогашния юношески национал на Италия Мирко Пилячели. Той в този момент носи екипа на Университатя Крайова.

Идването му обаче няма да е доста елементарно. Причината е, че той има контракт с сегашния си клуб до 2022 година, а също така има и сериозна конкуренция за подписа му. 25-годишният пазач е желан от елитните отбори в родината си Парма и Каляри.

Пилячели има много мачове на Апенините, само че най-вече в Серия Б. За последно там той игра за Про Верчели, откъдето първо отиде чартърен в Крайова, а след това беше изплатен за 300 хиляди евро и подписа дълготраен контракт с Университатя.

Левски удължи договора си с Николай Михайлов за още две години, само че му търси съперник, защото към този момент разполага единствено с младите Николай Кръстев и Петър Иванов. Колкото до Пилячели, той има един мач за младежкия народен тим на Италия през 2015 година, а преди този момент има общо 14 мача в другите младежки обединения на "скуадра адзура ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР