Ръководството на Левски е готово с план за действие за

...
Ръководството на Левски е готово с план за действие за
Коментари Харесай

Левски ще гони чужденците си

Ръководството на Левски е готово с проект за деяние за оцеляване в настоящата обстановка у нас, която спря провеждането на футболни мачове. Отделно от дълго време е ясно, че " сините " са с изпразнена каса и разчитат напълно на почитателите, с цел да не банкрутират. В клуба взеха решение твърдо да се разделят с към 80% от чужденците, които получават и по-високи заплати от българските играчи, написа " Блиц ".

На " Герена " след края на изключителното състояние ще има единствено двама или трима чужденци и техните имена са ясни. Ръководството ще остави в тима обещаващия голмайстор Найджъл Робърта и холандския халф Стайн Спиерингс. Колебанията са дали и бранителят Янис Каргас, който обаче загатна пред медии в родната си Гърция, че мисли за промяна на клуба.

Останалите чужденци в Левски по един или различен метод си потеглят. " Сините " се надяват да приберат трансферни суми от Холмар Ейолфсон, Паулиньо, Франко Мазурек и вероятно Нуно Рейш. Четиримата имат варианти за трансфер пред себе си и всичко зависи от това дали сумата ще устройва Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР